Wij zijn specialist in technisch slapen

Slaapcomfort Roermond is gelegen in de Bakkerstraat in het centrum van Roermond, en wordt al bijna 30 jaar gerund door Chrétiën Creemers en zijn vrouw.

Voor een goede nachtrust bent u grotendeels afhankelijk
van een goed bed, een bed dat aansluit op uw lichamelijke eigenschappen. In de loop der jaren hebben diverse ontwikkelingen ervoor gezorgd dat er voor vrijwel iedereen met of zonder fysieke klachten een passend bed te vinden is. Creemers Slaapcomfort heeft de producten, kennis en kundigheid in huis om u daarbij van dienst te zijn.

Creemers Slaapcomfort is gevestigd in een gezellige winkelstraat in Roermond. Achter de gevel zijn geen talloze bedopstellingen te vinden, maar vooral kennis en kundigheid. Onze nadruk ligt op het technisch of gezond slapen. U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning. We kijken eerst welke combinatie van bodem en matras het meest geschikt is en daarna naar de vormgeving. Wij bieden maatwerk en dat betekent dat zelfs de grootste showroom niet groot genoeg zou zijn om alle mogelijkheden te tonen. Daarom hebben we voor een intieme winkel gekozen, die perfect aansluit bij onze persoonlijke aanpak.

Omdat u meestal niet 1-2-3 kan beoordelen welke matras de juiste is, bieden wij een adviesgarantie. U kunt een matras zes weken proberen. Blijkt in die periode dat de matras niet bevalt, dan kunt u hem inruilen voor een andere. Of, wanneer het om een Kreamat matras gaat, kan binnen een jaar een bepaalde zone in de matras worden vervangen. De Kreamat matras, waarvan Creemers Slaapcomfort in Roermond exclusief leverancier is, heeft namelijk als unieke eigenschap dat hij bestaat uit een aantal zones met een bepaalde draagkracht. De ene is wat harder, de ander wat zachter. Deze zones zijn verwisselbaar en kunnen dus worden aangepast aan het lichaam.

Kreamat is op dat gebied bijzonder innoverend. Ze hebben recentelijk weer een nieuw, revolutionair product geïntroduceerd, de boxspring met verwisselbare zones, volgens hetzelfde principe als de matras. Boxsprings en lattenbodems maken een belangrijk deel uit van ons aanbod. In combinatie met de matras zorgen deze twee bodems voor de beste ondersteuning. Verder is er een ruime sortering matrassen, waaronder traagschuimmatrassen, die zich geheel naar het lichaam vormen. Uiteraard zijn ook aanverwante artikelen verkrijgbaar zoals kussens, dekbedden en textiel. En bijzondere producten zoals de topper, een comfortverhogende platte matras voor boxsprings die op de gewone matrassen kan worden gelegd.

Boxsprings

Heeft u vragen over boxsprings, bedden, matrassen of andere producten? Bel ons, wij staan graag voor u klaar!

0475 333 947